RÓLUNK

A SIRUI márka története, és filozófiája:

A legmagasabb minőség – minden nap ezt a feladatot állítjuk magunk elé a tervezéstől a késztermékig. Az a SIRUI filozófiája, hogy a fotózás szerelmeseitől a profi fotósokig mindenki igényeinek megfeleljen.

A SIRUI fotófelszerelés üzletágat 2001-ben alapították. A precíziós gyártósor és szerszámok folyamatos fejlesztésének, a magasan képzett és motivált tervező, és mérnökcsoportnak köszönhetően a SIRUI márka mára a piac meghatározó szereplőjévé vált.

A SIRUI 2007-ben teljesítette az ISO9001/ISO14001 minőségi tesztet, és megkapta a tanúsítványokat. A minőség és teljesítmény iránti elkötelezettség eredményeként a SIRUI az egyik legkedveltebb márkák egyikévé vált.

A SIRUI termékek a legnagyobb odafigyeléssel és pontossággal készülnek a High-Tech felszereltségű gyárunkban. Azt a célt helyeztük magunk elé, hogy a magas minőségi előírásokat folyamatosan tartjuk, és lehetőség szerint túlszárnyaljuk. Ezért nem jelent kockázatot számunkra a hosszított gyártói garancia biztosítása. Minden termékre, amely a SIRUI garancia plakettet viseli, arra a vásárlási dátumtól számított 6 év gyártói garanciát vállal a SIRUI.

Különböző elismert fotómagazinoknál tudtak az állványaik mint például az N-3004X; N-3204X; N-3205X; N-1004X; N2204X és a  T-2204X összehasonlító tesztekben tesztgyőzelmet elérni neves állványgyártók termékeivel szemben.

SIRUI állványok gyár