3T asztali állvány sorozatTermékleírás
3T asztali állvány sorozat

SIRUI 3T asztali állvány sorozat

A SIRUI asztali állvány sorozat kicsi kompakt mérettel, de nagy stabilitással rendelkezik. A 3T állványok olyan kicsik, hogy akár még egy nadrágzsebben is elférnek, így bármikor kéznél lesz állványunk, amikor csak szükségünk van rá.

Kis méretének köszönhetően súlya is csak 0,25 kg a gömbfejjel együtt. Ezért olyan hosszabb túrákon ahol nem szeretnénk sok terhet cipelni, de szükségünk lenne egy stabil kicsi 3 lábú állványra, akkor csak előkapjuk a táskánkból a SIRUI 3T állványt és indulhat is a fotózás.

Terhelhetősége 4 kg, amely elegendő ahhoz, hogy DSLR fényképezőgépünket egy kisebb objektívvel biztonságosan megtartsa.

A változtatható csavarmenet legjobb tulajdonsága, hogy akár a gömbfej nélkül rögzíthetjük kisebb kompakt fényképezőgépünket, mobiltelefon tartónkat és egy adapter segítségével GoPro kameránkat is.

A gömbfej gyors cseretalppal rendelkezik, így gyorsan és kényelmesen távolíthatjuk el állványunkról a fényképezőgépünket. A gyors cseretalp természetesen Arca Swiss rendszerű, amely kompatibilis más gyártókkal is. A cseretalpon 3 pont közül is választhatunk, hogy melyiken szeretnénk rögzíteni kameránkat, ezért minden típussal kompatibilis lesz.

A középoszlop magasságot változtathatjuk, így az alap 26 cm-ről 34 cm-re emelhetjük (gömbfejjel együtt). Amennyiben nem használjuk a középoszlopot és csak az alsó talapzatra helyezük kameránkat, egy 5 cm magasságú 3 lábú állványt kapunk. A 10 cm-es lábakat szállításkor vissza tudjuk hajtani a középoszlop mellé, ennek köszönhetően még kisebb helyet foglal, a csomagban tartozékként adott hord táskában.

Lábak végén gumiborítást találunk a jobb stabilitás érdekében.

A gömbfej a már említett Arca Swiss rendszeren alapuló, egy beállító gombbal rendelkező és panoráma skálával ellátott fej.

A csomagban megtaláljuk az állványt, a gömbfejet cseretalppal, egy pót középoszlopot amelyet akkor használhatunk ha nem szeretnénk magasabbra emelni a gömbfejet, egy karabinert, egy imbuszkulcsot és a hord táskát.

Főbb tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű alumíniumből készült, felete és piros színben
  • 10 cm hosszú lábak, 180°-ban mozgatható lefelé vagy felfelé (kompakt méretre összecsukható)
  • A középoszlop teleszkópos
  • 2 menettel rendelkező csavar (1/4" / 3/8")
  • Archa Swiss kompatibilis
  • Szállítási méret: fejjel: 24,2cm, fej nélkül: 17,3 cm

 

SIRUI 3T aztali állvány sorozat

3T asztali állvány sorozatTripod állványok\   3T asztali állvány sorozat
Hasonló termékekEN professzionális három - és egylábú állvány sorozat
 ET utazó állvány sorozat fejjel
 NX professzionális három - és egylábú állvány sorozat
 R stúdió állvány sorozat
 RX stúdió állvány sorozat
 SN lapra hajtható állvány sorozat
 T04X könnyű utazó állvány sorozat gömbfejjel
 T0X könnyű utazó állvány sorozat fejjel
 TX állvány sorozat utazóknak
 TXL utazó állvány sorozat
 W sorozat természet fotósoknak