T04X könnyű utazó állvány sorozat gömbfejjelTermékleírás
T04X könnyű utazó állvány sorozat gömbfejjel

A SIRUI T-004X / 024X állvány tökéletes útitársunk lesz hosszabb utazások és túrázások során is. 

Hihetetlenül kompakt, köszönhetően a 4 szekcióra bontott lábaknak, melyeket 180°-ban vissza lehet hajtani, így elérve a legkisebb szállítási méretet. Minden szekciót szorítógyűrűvel lehet rögzíteni. A remek kialakítás és stabilitás mellett nem maradt el a szép design sem. Az állványok fizikailag keskeny átmérőjének köszönhetően illeszkednek szinte bármilyen fotós hátizsákhoz, melynek kialakítása lehetővé teszi állvány hordozását.

Ne hagyja, hogy a kis méret megtévessze. Rendkívül nagy teherbírással rendelkeznek ezek az állványok és mellé nagy munkamagasság párosul.

A középoszlop alján található rugós kampó segítségével lesúlyozhatjuk állványunkat, így nagy szélben is megbízható stabilitást nyújt a SIRUI TX sorozat összes tagja. Amennyiben szeretnénk szép földközeli fotókat készíteni, egyszerűen cseréljük ki a hosszabb középoszlopot a tartozékok között található rövidebbre és máris fotózhatunk tovább teljesen terpesztett állványlábakkal.

A csomag tartalmazza a C-10X típusú gömbfejet, melynek teherbírása kis méretéhez képest meglepően nagy, 6 kg. A fej sajátossága hogy 360°-ban forgatható, így lehetővé teszi panoráma felvételek készítését. Arca-swiss kompatibilis gyors cseretalppal rendelkezik (TY-C10), ennek köszönhetően más gyártmányú, de ugyanezzel a technológiával ellátott gyors cseretappal is kompatibilis. A gyors cseretalp bázisnak van egy extra funkciója, mely megakadályozza a gyors cseretalp véletlenszerű kicsúszását a bázisból, így elkerülve az esetleges baleseteket.

A csomag tartalma: T04X sorozatú háromlábú állvány, C-10X gömbfej, TY-C10 gyors cseretalp, állvány táska, 9,5cm-es középoszlop (talaj közeli felvételekhez)

Főbb jellemzők:

  • Legjobb minőségű alumíniumból és carbonból készült négy részes láb
  • 180°-ban függőleges irányban hajthatóak a lábai
  • Kompakt méret
  • Az 1/4" és 3/8"-os csavar is használható
  • Stabilizáló kampó
  • Gyűrűs zárak biztosítják a lábrészek stabilitását
  • Habszivacs markolat

 SIRUI T-004X könnyű utazó állvány sorozat

T04X könnyű utazó állvány sorozat gömbfejjelTripod állványok\   T04X könnyű utazó állvány sorozat gömbfejjel
Hasonló termékek3T asztali állvány sorozat
 EN professzionális három - és egylábú állvány sorozat
 ET utazó állvány sorozat fejjel
 NX professzionális három - és egylábú állvány sorozat
 R stúdió állvány sorozat
 RX stúdió állvány sorozat
 SN lapra hajtható állvány sorozat
 T0X könnyű utazó állvány sorozat fejjel
 TX állvány sorozat utazóknak
 TXL utazó állvány sorozat
 W sorozat természet fotósoknak