PC sorozatú monopod állványokTermékleírás
PC sorozatú monopod állványok

PC sorozatú monopod állványok

A SIRUI egylábú PC sorozatú monopodjai szuper könnyűek, kompakt méretűek, és könnyen kezelhetőek. Ha gyorsaságra van szüksége vagy segítségre a kamera tartásához, akkor a SIRUI monopod a legjobb segítség.

A PC-sorozat monopodjainak a láb szekcióit gyűrűs zárak biztosítják, kisebb kézzel is kényelmesen lehet kezelni.  A láb alján található egy csúszásmentes gumitalp, amely javítja a stabilitást, illetve, ha egyenetlen a talaj (például a szabadban) a kitekerhető fém tüske megfelelő stabilitást nyújt.

A láb vége gumírozott, vagyis csúszásmentes illetve a monopod lába kitekerhető fém tüskével van ellátva, ami terepen a földbe mélyesztve használhatunk, ezzel még stabilabbá téve monopodunkat. Ezen felül, ahogy az a SIRUI-nál már szabvánnyá vált, csuklópánttal felszerelt minden monopod, és a lábrész habszivaccsal ellátott, hogy télen is kellemes fogást biztosítson. A láb 4 szekcióját szorítógyűrűkkel tudjuk rögzíteni.

A P-224C 8x szénszálas karbon anyagból készült, amely nem csak a magas stabilitást biztosít, de a rezgések mértékét is csillapítja, és ezen felül rendkívül könnyű.

Főbb tulajdonságok:

  • P-224C – anyaga: 8x karbon
  • P-204C – kiváló minőségű alumíniumból készült
  • monopod két menettel rendelkező csavarral van szerelve (1/4" / 3/8")
  • Kényelmes csuklópánt tartozéka a monopodoknak
  • szorítózáras lábrögzítés
  • kis méretű lábrögzíző gyűrűk

SIRUI PC sorozatú egylábú állványok

PC sorozatú monopod állványokMonopod Állványok\   PC sorozatú monopod állványok
Hasonló termékekP sorozatú monopod állványok
 PS sorozatú monopodok állványlábbal