MP-20 gyorscseretalp-bázis TY-sorozatú gyorscseretalpakhozTermékleírás
MP-20 gyorscseretalp-bázis TY-sorozatú gyorscseretalpakhoz

 MP-20 gyorscseretalp-bázis TY-sorozatú gyorscseretalpakhoz

A SIRUI MP-20 gyorscseretalp bázisa biztonsági zárral rendelkezik, megy megakadályozza a gyorscseretalp kicsúszását a helyéről. Továbbá rendelkezik egy vízmértékkel, minnél pontosabb beállítások végett. 1/4" / 3/8" -os menettel szerelve. Ezzel a gyorscseretalp-bázissal ha úgy gondoljuk, hogy szükségtelen egy állványfejet helyezni az állványra, és csak egy gyorscseretalp fogadó kellene állványunkra, itt van a megoldás. Tökéletes biztonságban tudhatjuk fényképezőgépünket az állványon fölösleges magasítás nélkül is (pl.: talaj közeli fotózásoknál).

Ezt a gyorscseretalp-bázist nem csak a SIRUI gömbfejekkel lehet használni, hanem bármilyen gyártmányúra rá lehet helyezni, amennyiben rendelkezik 1/4" vagy 3/8"-os állványmenettel. Ennek köszönhetően egy teljesen közönséges állványfejet Arca Swiss kompatibilissé tudunk tenni.

A legjobb minőségű alumíniumból készült.

Méretek: 78 mm x 56 mm x 20 mm, 78 g

Kompatibilis a SIRUI TY, TYuni és TYX gyorscseretalp sorozattal, továbbá az összes Arca Swiss rendzerrel felruházott gyorscseretalppal. 

MP-20 gyorscseretalp-bázis TY-sorozatú gyorscseretalpakhozTripod tartozékok\   MP-20 gyorscseretalp-bázis TY-sorozatú gyorscseretalpakhoz
Hasonló termékekSIRUI állványfej fogadó lap
 SIRUI csavarmenet átalakító (3/8''-1/4'')
 SIRUI gyorscseretalp csavar
 TY-350 Objektív sín K-30X-hez és K-40X gömbfej
 VH-350 objektív sín rendszer VH-sorozatú videó fejekhez
 VH-90 videós cseretalp bázis PS sorozathoz
 Y-75A videós szintező adapter
 Y-75B szintező félgömb Ø75mm